Resultat av Kinopanel 2024

kinopanel

Etter en måneds intens spørreundersøkelse på nettet, har vi nå resultater som er verdt å poppe popcorn for. Ikke bare har vi fått verdifull innsikt fra våre filmelskere, men to heldige sjeler har også vunnet hvert sitt verdikort på kr 500 – snakk om en blockbuster av en premie!

Våre besøkende har talt!

Fra hjertevarmende romantiske komedier til nervepirrende thrillere, er det tydelig at filmutvalget får tommelen opp. Men det stopper ikke der – vår snacksdisk får også hovedrollen i mange tilbakemeldinger. "Mer salt på popcornet!" sier noen, mens andre roser vårt utvalg av søtsaker som den perfekte følgesvenn til filmopplevelsen.

Mulige forbedringer?

Kinosetene våre, selv om de har sett mange emosjonelle øyeblikk, trenger en oppgradering. Komfort er konge, og det som går igjen i undersøkelsen er ønske om mykere, romsligere og mer komfortable seter, kanskje til og med med mulighet for å sette fra seg drikka si i armlena.

Når det gjelder markedsføring av våre filmer, ønsker publikum mer enn bare standard trailere. De vil vite om hvilke filmer som kommer litt frem i tid. Ellers oppgir de fleste at de hører om filmene våre gjennom at de sjekker vår hjemmeside eller vår Facebook-side.

Deres tilbakemeldinger er verdifull for oss – de hjelper oss å skape en enda bedre kinoopplevelse for alle.

Vinnere av verdikort

Av alle som deltok har vi trukket to personer som vinner hvert sitt verdikort på Vinstra kino til kr 500. De to heldige vinnerne er

Sunniva Svan og Eva Lien!

VI GRATULERER!

Vi ses på neste visning – og husk, hos Vinstra kino er du alltid i hovedrollen!