Vinn gratis kino til din bedrift

.

De siste dagene har det lokale næringslivet gjort en viktig innsats for å informere sine kunder om bekjempelse av koronaviruset - der ønsker vi på Vinstra kino å bidra!

Lørdag innførte kommuneoverlegen i Nord-Fron en ny lokal forskrift, som skal hindre spredning av koronaviruset. Et av punktene gikk ut på at alle bedrifter i kommunen skal opp med en plakat, som inneholder regler for gjester/kunder.

For å hindre at viruset sprer seg er det SUPERviktig at gjester/kunder følger disse reglene, og da må plakaten få kremplass av alle bedrifter.

Derfor ønsker vi på Vinstra kino å belønne den bedriften i Nord-Fron som på best mulig måte synliggjør plakaten. Den bedriften som er mest kreativ i synliggjøringen av rådene fra kommuneoverlegen, vinner en gratis kveld på Vinstra kino når lokalsamfunnet vårt er tilbake i normalt gjenge , og kinoen i ordinær drift igjen!

Premien inkluderer popcorn, rød løper, valgfri film og hele salen for dere selv - spiller ingen rolle om dere er et konsern (på inntil 134 ansatte) eller et enkeltmannsforetak - beste til å synliggjøre vinner!

Grad av synliggjøring av reglene og kreativitet er de to eneste kriteriene. Også må bedriften selvfølgelig selv holde seg innenfor de øvrige føringer og regler for koronasmitten.

Send inn bilder eller øvrig dokumentasjon av hvordan DIN bedrift synliggjør reglene til denne e-postadressen innen lørdag 21. mars kl 12.00.